+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension 7 Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 18 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Matthias Frenzel

dorośli, 18.7.2017

Limbach -Oberfrohna Německo

  • Cena ogólna
60 %
  • Abwechslungsreiches Frühstück und freundliches Personal,sowie leckere Küche.

  • Das von uns rechtzeitig gebuchte,und vom Inhaber bestätigte Zimmer,stand uns leider nicht zur Verfügung. Müssten mit einem Ausweichzinmer vorlieb nehmen. Die Abfalleimer im Bad wurden nicht täglich gelehrt.

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Lukáš Doležal

para, 21.9.2016

Pardubice Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Personál ochotný a pozorný. Dobré místo v centru. Snídaně dobré a pestré.

  • Spaní bylo na nějaké rozkládací pohovce na které ani nepasovalo prostěradlo. Z okna byla vidět pouze stěna místo výhledu do krajiny. Nabídka restaurace není podle našich představ.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

para, 2.9.2016

Myslibořice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše v pořádku

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 22.7.2016

Teplice Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Racek

para, 5.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 31.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • umístění v centru, prostředí hotelu

  • nešla wifi

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomasz

dorośli, 30.11.2014

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • Zdecydowanie polecam ten pensjonat. Bardzo miła obsługa, wysoki standard pokoi. I smaczne śniadanie :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta Jarešová

para, 22.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lenka

grupa przyjaciół, 17.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Milý a ochotný personál.

  • Rezervace byla vystavena na plnohodnotný třílůžkový pokoj, ze kterého se vyklubal dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (pokoj č. 15), aniž bychom byly upozorněny. Bylo inzerováno wi-fi připojení, které ale na uvedeném pokoji nebylo dostupné. Nebylo v našich silách naladit na TV jediný český program.

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

para, 19.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V penzionu jsme byli maximálně spokojeni, příjemný a ochotný personál, všude čisto, teploučko. Snídaně i večeře výborné, pestré. Prostě super!!! Pobyt všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Byla jsem příjemně spokojena. Jen mne mrzí,že když jedu se svým 13-letým synem, platím za něho jako dospělého. Nikde to bohužel není zohledněno, všude je dva dospělý a potom je dítě bud zdarma nebo cena za dítě. Je to škoda, myslím, že kdyby tomu tak nebylo, jezdilo by více matek se svými dětmi častěji,protože by ušetřily. Matek samoživitelek je velice mnoho..

  • není

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

ŠÁRKA

dorośli, 4.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi příjemný personál, ochotný, snídaně vynikají a pestré, ne na jedno brdo,krásná příroda

  • asi nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Monika Doksanska

rodzina ze starszym dzieckiem, 7.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Micheasz

rodzina z małym dzieckiem, 25.1.2014

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • Bylismy z 2 malymi dziecmi. Bardzo komfortowo. Bardzo dobre jedzenie. Ciemne piwko z kija oraz golonka nie mialy sobie rownych. Polecam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariusz Paluszewski

rodzina ze starszym dzieckiem, 9.8.2013

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • Przesympatyczny personel, pyszne jedzenie i przystępnej cenie, czyściutkie pokoje. Szczerze polecam!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Phamová

dorośli, 25.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.