+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension 7 Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 18 reviews

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    86%
  • Preis-leistungverhältnis

    93%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Matthias Frenzel

Junges Paar, 18.7.2017

Limbach -Oberfrohna Německo

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Abwechslungsreiches Frühstück und freundliches Personal,sowie leckere Küche.

  • Das von uns rechtzeitig gebuchte,und vom Inhaber bestätigte Zimmer,stand uns leider nicht zur Verfügung. Müssten mit einem Ausweichzinmer vorlieb nehmen. Die Abfalleimer im Bad wurden nicht täglich gelehrt.

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Lukáš Doležal

Älteres Paar, 21.9.2016

Pardubice Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Personál ochotný a pozorný. Dobré místo v centru. Snídaně dobré a pestré.

  • Spaní bylo na nějaké rozkládací pohovce na které ani nepasovalo prostěradlo. Z okna byla vidět pouze stěna místo výhledu do krajiny. Nabídka restaurace není podle našich představ.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

Älteres Paar, 2.9.2016

Myslibořice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše v pořádku

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 22.7.2016

Teplice Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Racek

Älteres Paar, 5.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 31.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • umístění v centru, prostředí hotelu

  • nešla wifi

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomasz

Junges Paar, 30.11.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Zdecydowanie polecam ten pensjonat. Bardzo miła obsługa, wysoki standard pokoi. I smaczne śniadanie :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta Jarešová

Älteres Paar, 22.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lenka

Gruppe von Freunden, 17.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Milý a ochotný personál.

  • Rezervace byla vystavena na plnohodnotný třílůžkový pokoj, ze kterého se vyklubal dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (pokoj č. 15), aniž bychom byly upozorněny. Bylo inzerováno wi-fi připojení, které ale na uvedeném pokoji nebylo dostupné. Nebylo v našich silách naladit na TV jediný český program.

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonymus

Familie mit Kindern, 28.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

Älteres Paar, 19.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu jsme byli maximálně spokojeni, příjemný a ochotný personál, všude čisto, teploučko. Snídaně i večeře výborné, pestré. Prostě super!!! Pobyt všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana

Einzelreisende, 24.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Byla jsem příjemně spokojena. Jen mne mrzí,že když jedu se svým 13-letým synem, platím za něho jako dospělého. Nikde to bohužel není zohledněno, všude je dva dospělý a potom je dítě bud zdarma nebo cena za dítě. Je to škoda, myslím, že kdyby tomu tak nebylo, jezdilo by více matek se svými dětmi častěji,protože by ušetřily. Matek samoživitelek je velice mnoho..

  • není

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

ŠÁRKA

Junges Paar, 4.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemný personál, ochotný, snídaně vynikají a pestré, ne na jedno brdo,krásná příroda

  • asi nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Monika Doksanska

Familie mit Kindern, 7.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Micheasz

Familie mit kleinen Kindern, 25.1.2014

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylismy z 2 malymi dziecmi. Bardzo komfortowo. Bardzo dobre jedzenie. Ciemne piwko z kija oraz golonka nie mialy sobie rownych. Polecam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariusz Paluszewski

Familie mit Kindern, 9.8.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Przesympatyczny personel, pyszne jedzenie i przystępnej cenie, czyściutkie pokoje. Szczerze polecam!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Phamová

Junges Paar, 25.5.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.