+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Pension 7 Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 18 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    86%
  • Value for money

    93%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Matthias Frenzel

young couple, 18.7.2017

Limbach -Oberfrohna Německo

  • Overall rating
60 %
  • Abwechslungsreiches Frühstück und freundliches Personal,sowie leckere Küche.

  • Das von uns rechtzeitig gebuchte,und vom Inhaber bestätigte Zimmer,stand uns leider nicht zur Verfügung. Müssten mit einem Ausweichzinmer vorlieb nehmen. Die Abfalleimer im Bad wurden nicht täglich gelehrt.

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Lukáš Doležal

mature couple, 21.9.2016

Pardubice Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Personál ochotný a pozorný. Dobré místo v centru. Snídaně dobré a pestré.

  • Spaní bylo na nějaké rozkládací pohovce na které ani nepasovalo prostěradlo. Z okna byla vidět pouze stěna místo výhledu do krajiny. Nabídka restaurace není podle našich představ.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Marie Novotná

mature couple, 2.9.2016

Myslibořice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše v pořádku

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 22.7.2016

Teplice Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr Racek

mature couple, 5.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 31.10.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • umístění v centru, prostředí hotelu

  • nešla wifi

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomasz

young couple, 30.11.2014

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Zdecydowanie polecam ten pensjonat. Bardzo miła obsługa, wysoki standard pokoi. I smaczne śniadanie :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vlasta Jarešová

mature couple, 22.11.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Lenka

group of friends, 17.11.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • Milý a ochotný personál.

  • Rezervace byla vystavena na plnohodnotný třílůžkový pokoj, ze kterého se vyklubal dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (pokoj č. 15), aniž bychom byly upozorněny. Bylo inzerováno wi-fi připojení, které ale na uvedeném pokoji nebylo dostupné. Nebylo v našich silách naladit na TV jediný český program.

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

family with older children, 28.10.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata

mature couple, 19.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu jsme byli maximálně spokojeni, příjemný a ochotný personál, všude čisto, teploučko. Snídaně i večeře výborné, pestré. Prostě super!!! Pobyt všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana

single traveler, 24.8.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Byla jsem příjemně spokojena. Jen mne mrzí,že když jedu se svým 13-letým synem, platím za něho jako dospělého. Nikde to bohužel není zohledněno, všude je dva dospělý a potom je dítě bud zdarma nebo cena za dítě. Je to škoda, myslím, že kdyby tomu tak nebylo, jezdilo by více matek se svými dětmi častěji,protože by ušetřily. Matek samoživitelek je velice mnoho..

  • není

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

ŠÁRKA

young couple, 4.8.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemný personál, ochotný, snídaně vynikají a pestré, ne na jedno brdo,krásná příroda

  • asi nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Monika Doksanska

family with older children, 7.3.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Micheasz

family with young children, 25.1.2014

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Bylismy z 2 malymi dziecmi. Bardzo komfortowo. Bardzo dobre jedzenie. Ciemne piwko z kija oraz golonka nie mialy sobie rownych. Polecam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.9.2013

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mariusz Paluszewski

family with older children, 9.8.2013

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Przesympatyczny personel, pyszne jedzenie i przystępnej cenie, czyściutkie pokoje. Szczerze polecam!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Phamová

young couple, 25.5.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.